Iramot váltottak a szentendrei kenusok

 

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület jókora meglepetéseket okozott 2021-ben, hiszen utánpótlás válogatottjuk tagjai az országos versenyeken a korábbi éveknél jóval látványosabban és magabiztosan nyerték el az érmeket. Az egyesület vezetőedzője a tíz világbajnoki érmet szerző (ebből négy arany), kétszeres Európa-bajnok kenus, nem véletlen tehát, hogy az egyesület erőssége is a kenu. „Pali bácsit”, azaz Pétervári Pált az eredmények mellett az egyesületről és a jövőről is kérdeztük.

Tovább a cikkre...

Forrás: Vidék magazin 2022 májusi szám

Friss hírek az Egyesületünk életéből

Támogatóink

 Új szponzorral kezdi a szezont a Szentendrei Kajak-Kenu SE

Új szponzor, a Ford Hovány támogatásával vág neki az idei versenyszezonnak a Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület, amely már 2021-ben is jelentős előrelépést könyvelhetett el a versenyeken elért kiváló eredményeinek köszönhetően.

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület (SZKKSE) sportolói a 2022. május 20-22. között Győrben tartandó "szezonnyitó" Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon már a sportegyesület új szponzora, a Ford Hovány támogatásával indulhatnak – hívta fel a figyelmet Pétervári Pál, az SZKKSE alapító-elnöke, vezetőedzője. A tíz világbajnoki érmet szerző – ebből négy arany –, kétszeres Európa-bajnok kenus ezúton is köszönetét fejezte ki a sportegyesület új támogatójának.

Tovább...

Szentendrei Kajak-Kenu SE
Címe: 2000 Szentendre, Papsziget Hrsz.:4491